• Freebike BronX, Zwart
De Transporter Bronx is een trendy elektrische fiets met voorwielmotor en een kenmerkende voordrager. De doelgroep van onze e-bike Transporter Bronx is zeer divers.
Zo wordt deze hippe e-bike gebruikt als elektrische mamafiets, een elektrische fiets voor schoolgaande jeugd of voor mensen met een trendy lifestyle. Als elektrische mamafiets is deze elektrische fiets met voorwielmotor uitermate geschikt. Op de voordrager is plaats voor al uw bagage en er kan zelfs een bak naar keuze geplaatst worden. Ideaal voor het doen van boodschappen. Een kinderzitje kan uiteraard ook geplaatst worden op deze e-bike, zodat je veilig en vertrouwd met je kindje op stap kunt.

Deze robuuste elektrische fiets met voorwielmotor is in elke kleur samen te stellen middels onze unieke configurator. Ook kun je zelf de handvatten, het zadel, de snelbinders en accu kiezen zodat je een volledig custom made e-bike krijgt.
Alle onderdelen van deze elektrische fiets zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de e-bike komt met een garantie van 4 jaar op accu en motor en 5 jaar op het frame. Al onze elektrische fietsen worden tevens afgeleverd inclusief een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van ENRA. Wil je een e-bike kopen? Stel dan nu zelf je elektrische fiets samen.

Stel je eigen Bronx samen bij Van Arkelen Tweewielers
specs
framemaat 53
frametype dames
kleur zwart
omschrijving de transporter bronx is een trendy elektrische fiets met voorwielmotor en een kenmerkende voordrager. de doelgroep van onze e-bike transporter bronx is zeer divers.\r\nzo wordt deze hippe e-bike gebruikt als elektrische mamafiets, een elektrische fiets voor schoolgaande jeugd of voor mensen met een trendy lifestyle. als elektrische mamafiets is deze elektrische fiets met voorwielmotor uitermate geschikt. op de voordrager is plaats voor al uw bagage en er kan zelfs een bak naar keuze geplaatst worden. ideaal voor het doen van boodschappen. een kinderzitje kan uiteraard ook geplaatst worden op deze e-bike, zodat je veilig en vertrouwd met je kindje op stap kunt. \r\n\r\ndeze robuuste elektrische fiets met voorwielmotor is in elke kleur samen te stellen middels onze unieke configurator. ook kun je zelf de handvatten, het zadel, de snelbinders en accu kiezen zodat je een volledig custom made e-bike krijgt. \r\nalle onderdelen van deze elektrische fiets zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit en de e-bike komt met een garantie van 4 jaar op accu en motor en 5 jaar op het frame. al onze elektrische fietsen worden tevens afgeleverd inclusief een all-in verzekering met mobiliteitsgarantie van enra. wil je een e-bike kopen? stel dan nu zelf je elektrische fiets samen.\r\n\r\nstel je eigen bronx samen bij van arkelen tweewielers
type remmen achter vbk
type remsysteem voor rk
type versnellingsysteem naaf
versnellingen 3
wielmaat 28

Freebike BronX, Zwart

  • Merk: Freebike
  • Model: Freebike BronX, Zwart
  • Fietsnummer: F.8966
  • Barcode: F.8966
    -
  • €1.699,00
  • €1.369,00


Tags: Freebike BronX, Zwart, Freebike BronX, Zwart, F.8966