• Stel zelf uw fiets samen met Freebike.

Stel zelf uw fiets samen met Freebike.

Nieuw !!! Stel zelf uw fiets samen met Freebike.

4 jaar garantie op de fiets en gratis 1 jaar Enra mobiliteits garantie.

Freebike is de eerste e-bike aanbieder waarbij je zélf, met behulp van onze moderne configurator, jouw eigen e-bike kunt samenstellen. Geheel naar wens bepaal je de kleur van het frame, de uitvoering van handvatten, zadel, banden, accu, enz. Wij hebben twee modellen welke je geheel naar eigen smaak kunt samenstellen. Freebike is een Nederlands A-merk e-bike met topkwaliteit frame- en onderdelen. Door de hoge en duurzame kwaliteit bieden wij o.a. standaard 4 jaar garantie op de accu en motor.


Ga naar de configurator : https://www.freebike.nl/configurator


Freebike verzekering

Freebike wil haar klanten graag laten fietsen wat er ook gebeurt. Dus daarom worden al onze e-bikes afgeleverd met een all-in verzekering inclusief mobiliteitsgarantie van ENRA.

Hiermee ben je het eerste jaar gedekt voor onverwachte kosten als gevolg van schade of diefstal. Op deze manier kun je blijven fietsen op je eigen Freebike. Onze fietsverzekering dekt de kosten van: diefstal, schade en pechhulp onderweg. 

U heeft als Freebike rijder de mogelijkheid om na het eerste jaar, de diefstal, schade en pechhulp zijnde volledige cascodekking, nog 4 jaar bij te kopen, op basis van telkens 1 jaar.