• ELEKTRISCH FIETSEN WORDT NU WEL HEEL ZORGELOOS !!!

ELEKTRISCH FIETSEN WORDT NU WEL HEEL ZORGELOOS !!!

Want het EzyRider garantieplan biedt je vijf jaar volledige garantie op je nieuwe Batavus of Sparta.

In de korte video hieronder wordt uitgelegd hoe het EzyRider Garantieplan precies werkt en hoe je deze verzekering afsluit.


GARANTIE OP DE HELE E-BIKE

Alle mechanische en elektrische onderdelen van je e-bike vallen onder het EzyRider garantieplan (slijtagedelen uitgezonderd)*. Indien er een onderdeel van je e-bike kapot gaat door een materiaal- of constructiefout, wordt je e-bike kosteloos gerepareerd. Je hoeft dan niets te betalen voor de gebruikte onderdelen of voor de arbeid.

OOK GARANTIE OP DE BATTERIJ

De batterij is één van de belangrijkste onderdelen van je e-bike. Daarom valt een defect van de batterij vanzelfsprekend ook onder het EzyRider Garantieplan.

ONDERHOUD

Iedere e-bike heeft onderhoud nodig. Om het EzyRider Garantieplan in stand te houden, is het van belang om je e-bike goed te onderhouden. We vragen je dan ook om de e-bike ieder jaar, of iedere 4.000 kilometer (wat zich eerder voordoet) voor regulier onderhoud aan te bieden bij Van Arkelen Tweewielers.

Je kunt deze garantieverzekering heel eenvoudig afsluiten bij Van Arkelen voor slechts €189. Daarmee trap je vijf jaar zónder onvoorziene kosten. Heel zorgeloos, heel Ezy.